Hold me I’m drowning.. Hold me


Varför måste det vara så förbannat jobbigt? God natt.


Har jag sagt att jag hatar att laga mat?

Martin: Är du hungrig?
Jag: Jaaa! Ska du göra mat?
Martin: Tänkte det..
Jag: Gör till mig med!
Martin: Jag tänkte göra bacon och det äter ju inte du..
Jag med ledsen röst: Nej. . . jag får väl gå hungrig då... *puppeyes*
Martin: Okej jag kan väl göra en sojakorv till dig.

HAPPYFACE

Foto


Fotograf: Jeanette Nilsson
Naglar: Emelie, Nagelmakeriet

Ich warn dich

Det snöar och det snöar och det snöar. Riktiga jävla MONSTER FLINGOR som landar på backen och som dessutom stannar kvar där så det blir vitt här och där.

Såna här dagar kan inte sluta på något annat sätt än:


(Ja jag vet den ser förjävlig ut, men jag orkade inte vänta tills den blev klar. OKEJ?)

Kroniskt trött.

Jag är så jäkla trött hela tiden att jag inte får något vettigt gjort.

Köpte kostillskott som ska göra en piggare - en timme efter jag tagit en tablett slocknade jag på soffan. Måste typ va släkt med törnrosa eller nått. (She´s real!)


Catwoman

Ända sedan jag skaffade min första kisse för ett par år sedan så har det blivit en vana att gå till dörren då och då och ropa för att se om hon vill in. Nu när jag har tre katter går jag oftare och har jag inte sett genom fönstret att det är en katt som står och vill in, brukar jag ta ett djupt andetag innan jag ställer mig i dörrkarmen och gör lockljudet för full hals (katterna kan ju vara ganska långt borta så bäst att se till att de hör mig):

- KISSSKISSKISSSKIIIISISKISSE! (Ibland lägger jag till "Mjaaau" ifall de betyder "kom" på kattspråk.

Men nu när det börjar bli varmare så kommer fler barnfamiljer till lekplatsen utanför mig. Och det är lyhört så jag hör dem perfekt och de mig perfekt.

Det går bra sålänge en katt kommer in för då är det ganska obvious vad jag ropade på. MEN när det INTE kommer en katt, så står jag ju där i dörrkarmen och allt de hör/ser är mig ropande:

- KISSSKISSSKISSSEKISSS! MJAAAUUUU!

Jag undrar vad föräldrarna tror? De kanske tror att huset jag bor i är ett gruppboende för utvecklingsstörda? Eller papporna kanske tror att jag försöker ragga på dem? Eller?
What's making you happy, is making me sadder.

Tänkte gå upp tidigare idag och gå en promenad innan frukost, men det som cirkulerade i huvudet på morgonen var "I'm not ready for this world" så istället drog jag upp täcket över huvudet och stannade kvar i drömmarna. Mycket trevligare.

Men lyckades komma upp hyffsat tidigt iallafall och då började jag dagen med tranbärsjuice (så jäkla gott!) och How I met your mother (någon som vill flytta till NY med mig?).
Där fortsatte hela dagen i princip förutom ett stopp vid willys och där fanns världens sötaste lilla kille som sålde Majblommor. Jag skulle lätt kunna adoptera honom! Självklart kunde vi inte mostå hans charm så vi köpte en majblomma av honom. Take that lilla tolvåriga flicka utanför coop forum igår! ! !Random bild.

En natt med Pongo, Perdy, valpen & Cruella. . .

Bara måste visa dessa klockrena bilder från studentskivan i onsdags!Touch me. Treat me. Love me. Feed me.


We are dogs unleashed, you and I

Studentskivan igår var jätterolig och jag tror jag skrattade och log hela kvällen! Tänker inte säga mer än att den var grym helt enkelt!

Va med Jessica hela kvällen och sov över hos henne. Den tjejen är underbar! Vet inte vad jag skulle ta mig till om hon inte fanns i mitt liv :) <3

Trampa slampa, trampa slampa.

Herregud vad mina ben är skakis nu när jag kom hem efter min och Jeanettes 2 timmar långa cykelrunda. Vi klagade över onda knän, jobbiga backar och hunger. Men på plus-sidan var det mysigt väder och trevligt sällskap iallfall.

Mamma var precis klar med maten när jag kom innanför dörren! Ibland har jag flyt.(Snodde bilden av Jeanette)

Lite från gårdagen.

Picknick

Ska strax iväg till tåget för att åka och möta Jessica & Marina för lite picknick i form av sushi, vin och bullar.


Sista minuten fix av naglar så att det ser skapliga ut iallfall.


Vädergudarna är riktiga HEARTBREAKERS!

Jag visste att det skulle snöa/regna idag. Men jag trodde aldrig att det skulle ligga kvar såhär mycket! (Hahah, hej naiv).

Det har inget stopp heller! Det bara snöar, snöar och snöar! Igår var det sol och hur jäkla skönt väder som helst och nu detta ! ! !


NEJ TACK:


JA TACK:
Maldiverna

Blogg listad på Bloggtoppen.se