The screams in my mind I keep them a secret

Helvetes dagar har det varit på sista tiden, och jag visste ju att tabletterna skulle göra allt värre till en början men att det skulle bli såhär var jag inte beredd på. Jag vet inte var jag ska ta vägen ibland.

Eller jo, nu vet jag var jag ska ta vägen. Jag ska sova, och jag ska sova länge för att slippa känna något. 

Total makeover, eller nått

Before (typ):


After (typ):


Hade en liten makeover med Sofia idag. Hon blev mörkare i håret än innan och även jag. Fast sista bilden är missvisande för färgen är mörkare IRL + att det ser ut som jag har lugg. Men jag har bara snelugg ;) Dock en som jag är ganska missnöjd/irriterad på, så kanske blir en vanlig lugg snart.

Var är era händer?

Mitt huvud är sprängfyllt
Min skugga hinner ifatt mig
Jag hör 1000 diagnoser
Jaja, visst
Spelar ingen rollFortfarande i smärta efter kanyler intryckta i armvecken.
Försökte böja armen förut för att dricka vatten, men gjorde så ont så bytte till andra armen (SMART Erika, SMART).
Två snygga blåmärken pryder mina armar också. Så nu håller jag tummarna för att de hittar något i mitt blod som är en av anledningarna till att jag mår illa och får yrsel. Orkar inte ligga och vrida mig i illamåendekänslor mer. Ioförsig så kunde medicinen jag fick ge mig illamående till en början som biverkning, men efter det hoppas jag att det bara blir positivt.

Jag lyssnar, det kan du lita på
Fråga inte, allt är planerat
Det som händer mig imorgon
Anade ni ju redan igår

Jag har sån jävla tuuuur.

Självklart så var jag tvungen att ta blodprov! Men jag mådde inte illa, istället satt jag fullt klar i huvudet och kände varenda millimeter som hon rörde nålen under mitt skinn. JAG TAR TILLBAKA DET OM MES FÖR DET HÄR ÄR SMÄRTA VERKLIGEN!!! Det gjorde svinont och sen efter ett tag utbrister hon: "NEJ! Nu sprack blodkärlet" så fick hon göra om samma procedur på andra armvecket. Gjorde as ont. Har ont nu med dessutom, kan inte böja armarna utan att smärtan ilar genom kroppen. Jag föredrar att må illa under blodprov, då är man inte klar i huvudet och tänker inte på smärtan.

Hursomhelst kom jag hem med medicin och en telefontid. Håller tummarna för att allt löser sig nu.


Doctor doctor.

Doktorn klockan 3, håller tummarna svinhårt för att slippa ett blodprov. Men det tvivlar jag på. Jag får väl som vanligt ligga där i stolen kritvit i ansiktet och sedan bli indragen i ett annat rum där jag ska ligga still tills illamåendet går över. Fan ett litet stick i armen och jag håller på att dö. Mes.

My heart beats on, because it has to

♥ Bränt mig på tungan

♥ Magvärk

♥ Tagit sönder leggingsen

♥ Ätit upp allt godis

Denna fredagskväll suger ganska hårt.

Vilken fest!


Vissa bilder kan jag skratta åt hur länge som helst. Denna är en av dem. Liksom vilket drag på festen!

Brändskadad.

Gjorde våfflor till lunch och tror ni inte jag den-jäkla-klumpedunsen slår i våffeljärnet med baksidan av fingrarna. Nu har jag svinont där.


Livet är ingen film, tyvärr

Ibland önskar jag att det vore precis som på film... Att en gammal, gammal, typ väldigt sliten 127 årig gumma står med lort och trassel i håret med svarta kläder på sig. Så viskar hon till en: "You have to do this. It's your destiny".
Så vet man precis att det är den vägen man ska följa i livet....


Some believe it's only temporary


Fotograf: Jeanette
Naglar: Emelie

Dagens tipsI vårt kylskåp har vi fyra kalles kaviar och vi är fyra i familjen så det blir en tub var. Praktiskt.

Blogg listad på Bloggtoppen.se