Skärphängare bakom dörren

.. ger mer plats i garderoben

Hey fellas, don't be jealous

Igår var det tacokväll hos Jessica som gällde - mat, trevligt sällskap och lite roliga spel kan ju inte bli annat än kul! Sov över och hängde med Jessan hela dagen (<3 <3) tills jag åkte hem vid 4. Jessan och jag planerade vårat kommande mästerverk.

Tjejkväll hos Malin (i förgår)

Åkte tidigare till Malin än de andra tjejerna och Malin hämtade mig vid busshållplatsen, hon sa att vi skulle göra ett experiment efter att vi vart på systemet. Jag fick upp bilder i huvudet med isbitar i ett vattenglas, salt och snöre och se vad som händer när man häller på salt på en isbit och sedan lägger snöret där. Men självklart var det inte såna experiment min kära vän pratade om utan att vi skulle rida ut på hennes hästar. Det var jättekul :) (Bättre än isbits experiment ;) )
(bild google)


Sedan plockade vi upp alla flickor vartefter de kom och sedan så handlade vi mat och var hemma hos Malin och käkade & såg på Män som hatar kvinnor. Jättemysig dag/kväll med andra ord! Därefter var jag tvungen att gå och ta sista bussen till Södertälje där pappa hämtade mig. Hade massor att prata med honom om.

När jag sedan kom hem mitt i natten så låg min söta lilla katt i sängen och väntade på mig. Blev ett riktigt "Awh"-moment för mig.
Myspysen <3

'Cause boy you know I throw a grenade on yaa

Vet inte om det är pmsen som satt igång eller om det helt enkelt bara är fel på mig. Har humörsvängningar hejvilt! Min ena vinterskor har typ tryckts ihop ovanför hälen så att ett litet veck trycks in på ovansidan av min häl så fort jag har på mig dem. Vilket leder till stora smärtor när jag går i dem. Tog en promenad igår med dem och de gjorde så fruktansvärt ont att när jag hade 10 minuter hem ungefär så var det nästan så att tårarna rann på mig. Så idag provade jag att sätta kompresser över hälen om det skulle dämpa smärtan, hell no. Fick riktiga damp-attacker på skorna (kasta dem allt vad jag hade i golvet och liknande) och var allmänt jävla sur.


Men jag ville ju ta en promenad idag så jag tog på mig mina springskor eftersom det är lite räfflor under dem (vill inte halka runt - mina andra skor jag har är typ helt blanka på undersidan). Så där går jag i ett par gympaskor, ser ut som en michellingubbe med min vinterjacka + termobyxor. Med eyjafjallajökulls kusiner i fejjan, likblek och utan smink. Vill absolut inte möta någon yngre än 30 på min promenad och vad tror ni händer? Jo pang bom utan att jag är beredd på det dyker det upp två joggande killar och kör om mig, sen 3 till, sen fler och fler. Okej tänkte jag först de vänder sig iaf inte om och de springer ju bara om mig så det är ju inte så farligt.. MEN då stannar de jävlarna längre fram och alla vänder sig emot mitt håll för att kolla på några jävla eftersläntrande idioter bakom mig. Man ba "HEEEJ want my number!?".

Det var en gång en fjortonårig tjej.


Mina naglar som jag gjorde igår.

Inte illa pinkat för att vara handgjort och framförallt, handgjort av mig.

Don't doubt, Don't you dare.


Bättre bild på naglarna

Hur snygga är dem inte!

Skulle Sofia eller jag vinna Vasa Loppet skulle det se ut såhär:


Längtar till sommaren :)


Twilight :)


If you be my star, I'll be your sky

Älskar denna låt.

Gjorde om en jeansjacka till en väst igår.

Satte dit nitar, gjorde lite hål i ena bröstfickan och satte dit en säkerhetsnål med ett kors på.

Blogg listad på Bloggtoppen.se