Come on and give me some more.

Gårdagen... ja herregud... Minnesluckor så det skriker om det, men vissa saker jag minns var väldigt kul. Vet dock att min rosettfrilla satt helt åt helvete där på slutet och att dem röda läpparna försvann och att jag har ont i axeln idag. Kom inte i säng heller förrän 5 imorse. Men det var kyyyyl!
Nu ska jag strax sova med min misse, för klockan kommmer ringa 5 imorgon. Idag gick jag och la mig 5 och imorgon ska jag upp 5...


Hey baby girl what you doin tonight?

Sitter här med mitt x glas vin och inväntar att klockan ska slå 9 som ska ta mig till en fest - Förhoppningsvis en rolig en. ;)

Älskade Jessicas tröja <3

MUUUÄÄH :(

Sommaren går ju i 180! Det är ju tametusan snart första augusti! - Då går det bara nedför! Jag som inte ens hunnit bada i år!! Inte hunnit baka en jordgubbstårta, inte hunnit...
Här är en lista på saker jag måste hinna med i sommar:

- Bada och tänka: oj vilket varmt vatten, Sverige är ju rätt bra ändå (lögn)
- Nattbada!
- Baka en jordgubbstårta (Typ nutella, grädde, jordgubbar, maränger)
- Springa på åkern en sen kväll (Jessan are you in?)
- Bli helt galet myggbiten! (klia klia)
- Sitta på en brygga en kväll med en bra vän och prata hemligheter
- Äta en mjukglass och sedan äta en mjukglass till (ev 1-2-3 till)Ny parfym och nya naglar.

Fick en parfym jag spanat på länge av päronen när de kommit hem från Spanien. Diesel Fuel For Life Denim Collection! Plus att jag fixat slarvnaglar av förra veckans beigeorange lack. Note to self: Måste köpa nagellacksbortagning!

Färgat håret.

Numera chokladbrun i skallen!

Uppsala & Strängnäs!

Igår efter jobbet var det raka vägen hem för lite käk och packa väskan i rekordfart. Därefter skjutsade mamma mig till bussen som skulle ta mig mot Uppsala! Så söt busschaufför som lät mig åka gratis till Enköping <3 Fick åka gratis från Uppsala till Enköping idag också, muhahha har man flyt eller har man? ;)

Hängde med bästis och vi drog till bolaget köpte vinet Varm & Kall (Aldrig provat? PROVA!) och lyxshakear på MAX (aldrig provat lyxjordgubbsshaken där? PROVA! /Erikatipsar90). Drog hem till Sofia för lite pizza och kallt vin och mys! Var så himla kul att träffa henne igen! Imorse så provade vi att värma vinet också (därför den heter Varm & Kall, man kan dricka den som bådeoch) och det var så mysigt med varmt vin som smakar kanel & äpple! Diggar!

Kom hem vid 7 och då hann jag bara vara hemma i någon timme innan jag drog till Stränkan för att möta upp Jessica och hennes hund Wilma för en liten promenad & prat vid hamnen! SJUKT MYSIGT!
Helgen har börjat jättebra! Och imorgon blir den också jättebra för då får jag träffa min älskade Malin!! :D
<3

Obvious

Ska se på lite allsång på skansen och trycka i mig lite mariekex, gotta love mariekex.
Fin midsommarbild på mig & Jessan.. .. ;)

Naglar & Rosetter

Fick in någon effekt på kameran... Men sådär kommer dem se ut denna vecka.

Provade även att göra en rosettfrisyr idag. Frågade mamma vad hon tyckte och hon sa "Åh, fin kanelbulle". Så tror jag måste öva lite mer på att få det att se ut som en rosett...

Blogg listad på Bloggtoppen.se