Naglar


<3

Saknaden och sorgen blir inte mindre för varje dag som går, däremot blir den lättare att hantera.♥

Swedish problems


S.J.U.K

Usch, nu är det sämre än någonsin. Ligger i soffan under en filt med bara halva ansiktet utanför. Ser ut som en sjukt ful muräna när jag ligger där och ber om te, mat, godis, etc etc. Har fått ställa in massor av dejter med mina underbara vänner också :( Inte roligt alls!

Dagens egobild (obs, jag var inte jätteberädd när bilden togs.OKEJ?)

Min hatt den har tre kanter

Fördelar med att ha hatt på krogen:
- Man får gulliga kommentarer av både tjejer & killar som tycker att den är as cool.
- Folk lägger märke till en (att en hatt kan göra så mycket...)

Nackdelar med att ha hatt på krogen:
- Vänner & bekanta snor den (Jessica ta åt dig ;) )
- Okända människor hotar med att sno den innan kvällen är slut, ständig vaksamhet

Förar för mig själv.

Har förfest med mig själv. Vin, ballerina och kaffe! Kaffet ska göra mig pigg, vinet ska göra mig full och ballerinakakorna är bara sjukt goda!

Vi ses i himlen, älskling ♥


Fick beskedet igår när jag kom hem att min lilla älskade Mysan blivit överkörd i fredagsmorgon. Bilen bakom den som hade kört på min katt, hade varit gullig nog att ta med Mysan till veterinärboden och dem hade då kontaktat min mamma. Tydligen så hade veterinärboden tänt ljus och grejer i rummet, när mamma kom dit för att identifiera henne. Vilket jag tycker är jättegulligt gjort av dem. Och självklart är det jättegulligt av kvinnan som tog med Mysan till veterinären att ta sig tid att göra det.

Men så nu springer jag runt med tårar brännande bakom ögonen hela tiden (om jag inte fäller tårar) och vill inget annat än se min söta lilla katt komma intassande i mitt rum och jama på det speciella sättet som Mysan alltid gjorde. Jag vill ha henne sovande i min säng eller på mina kläder på golvet som blev alldeles katthåriga. Jag vill höra henne spinna i närheten, och jag vill känna henne i fotändan när jag sover. Jag vill att hon kommer och väcker mig tidigt på morgonen även fast att jag alltid blev sur på henne och jag vill att hon springer fram ifrån grannarnas tomter och möter mig när jag varit ute och gått. Men mest av allt vill jag bara kunna gosa med henne igen och ha henne i närheten.

Usch, det svider verkligen att jag aldrig fick en chans att säga hej då till henne. Jag minns inte ens sista gången jag såg henne för att jag åkte iväg på min "minisemester" där i onsdags och tog förgivet att jag skulle få se henne igen.
Dumma katt, vad skulle du ut på vägen och göra? ♥

Back to the good part

Yo babies! And oldies! Jerreberre här! Erran är och tömmer blåsan, så som inkontinenta människor måste göra var fjärde minut, you know how it goes..
Imorgon ska vi skapa magi tillsammans med Middle K. Jag vet att ni har längtat. Förberedelserna är i full gång. Laddar upp med lite faktiskt rätt så mycket (o)nyttigheter. Jag vet, vi kommer bli feta, dö ensamma, yada yada....
Vill ni förresten njuta av vinnaren av mina drömmars sexigaste man så kommer lite bilder här
You complete me.

PROPPMÄTT

Har tryckt i mig ett halvt paket pepparkakor (utan att överdriva) och nu sitter jag med magvärk som konsekvens. Men det var totally worth it, sjukt gott ju!

Imorgon tänker jag fly fyra dagar hemifrån och bosätta mig först hos Malin till fredag och sedan hos Jessan till lördagen. Får dessutom träffa Kamilla på lördag! Henne har jag inte sett sen typ Jesus föddes.

Det ska bli jättekul att hänga med mina fina vänner!
Denna spådom fick jag i en fortune cookie efter att ha beställt mat från chop chop. Undrar vilken jävla patience dem snackar om.

Blogg listad på Bloggtoppen.se