Men ögonen säger en del

Sminkade mig annorlunda idag. Inte riktigt nöjd när jag kollar ner, för då ser jag ut som en transa. Men med öppna ögon, I laaajk.

Halloween, baby!

Halloween igår var jättekul! Har så fina och roliga vänner! Tack Linnea för att jag fick vara din kavaljer på lokalfesten ;) Och tack Jessica för att du står ut med mig ♥

Arrrh, Erri Sparrow heter jag. Eller nått.

Ha en jättefin lördag! <3

Ferre på G

Kör torrschampoo idag för jag är för lat för att tvätta håret ordentligt...

Nej, jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

Alltid när jag tackat nej till godis har frågan "Är du sjuk??" dykt upp. Numera när jag säger "Jag har inget festhumör, jag stannar hemma", dyker den också upp direkt: "OJ, mår du inge bra???". Hahha komiskt. ;)

Nu sitter jag och käkar pepparkakor. Känner att jag behöver bli lite snäll. Ingen gillar ju en bitch. Eller?
Schyssta naglar jag har va? ;)

Aww

Idag kastade jag bort mina fyra slitna, gamla kuddar i sängen och la dit 4 stycken nya från jysk. Plus att jag bytte sängkläder.

VEEEEEM kommer sova gott i natt? jagjagjagjag!Föresten så är djur bland det bästa som finns!
Har haft ett sjukt gulligt moment med Mysan som slicka mig i pannan när vi kela i soffan. Med Cleo när jag lockade på henne och hon sprang upp från källaren för att visa "här är jag". Plus ett moment med mitt lilla marsvin som jag satt och lockade på och som pep tillbaka till mig. Awwwh-faktorn har varit hög idag.

Old times


Jeanette, kommer du ihåg kryssningen när vi var 15år? Snacka om små skitungar... ;) 

It’s in the ABC of growing up

Mitt stjärntecken är våg och vågar väger alltid för och nackdelar med varandra innan/när dem tar ett beslut. Just nu så svänger mina vågskålar rätt rejält över ett beslut som måste ske ikväll... Usch, svårt.

You're gonna go far, kid

Håller på att föra över bilder som jag sparat ned på cdskivor till datorn. Har inte ens lagt in hälften av alla skivor jag har...

Men en sak jag upptäckt av dem bilderna jag än så länge lagt över är.. Sofia, har du svårt att stå på benen eller? ;)<3

But together we'll be fine

Nu ska jag strax iväg till min fina vän Jessica och spendera natten där! Ska bli hur mysigt som helst! Får se vad vi hittar på; en lugn hemmakväll, utekväll eller nått äventyr? Det får tiden utvisa. Mig spelar det ingen roll, så länge jag får vara med henne! :) <3
Jag & älskling, sommaren 08! <3

Last friday night...

Morgonen började med att världens bästa mamie, kom upp med frukost på sängen och ett stort glas vatten! <3 Det behövdes kan jag säga.

För gårdagen var
(jag har sagt det förr, men jag säger det igen) GAAALET!

Hade jättekul! Jeanette, du och jag är grymma på att festa ;)

Nu har jag ett skärsår på fingret efter att jag tappade min ena ring på dansgolvet och istället tog upp en sprucken flaskhals och tänkte "amen där är den" och försökte trä på den. HAHAH, liksom WTF? Fyllesvin man är. Som tur var hittade jag min riktiga ring iallafall.

Feeeest!!

Ska börja gå emot Jeanette nu.. På vägen ska jag emodricka mitt vin och prata med mig själv.. Eftersom.. att...jag går.. ensam...

Jag fjällar! :( :( :( :(


Liksom kolla mitt lår! Jag ser ut som en alien! E.T phooone hoooome.

Nej, jag ser sjuk ut! Och ännu mysigare blir ju bara tanken av att dem där hudavlagringarna kommer hamna i min säng och jag kommer gosa in mig i dem om nätterna..

Oj, detta måste ju va det mysigaste inlägget jag skrivit på länge.. Mjaa, hoppas ni redan har käkat innan ni läser detta!

Min nya tröja, cosy cosy

Weda 299:-

Garvar ihjäl mig åt denna bild när man ser ansiktet, ser precis ut som han pojkvännen i Juno!

This is the tale of Captain Jack Sparrow

Läste igenom hela min blogg under några dagar och passade på att ta bort en hel del inlägg. Men när jag läste igenom var min enda & starkaste tanke: "SHIT vilken tråkig blogg jag har". Liksom mina andra bloggar jag haft var ju fulla av crazy inlägg... Har jag gått och blivit seriös?..

Nån har humor


Lördagen fick jag spendera med världens bästa Jessicor!

ÄLSKAR! ♥

Lite Turkiet bilder.

Först och främst, Turkiet resan var HUUUUR underbar som helst! Jag njöt av varenda simtag i Medelhavet, jag log emot solen och jag mådde helt enkelt jättebra! Värd varenda krona. Detta var förövrigt min mammas födelsedagspresent ifrån mig :)

Vi fick gratisvatten påväg till hotellet från flygplatsen. Tog nämligen 2 timmar att ta sig dit. Fina vattenbehållare man fick..


Hotellrummet vi hade. Lyhört (jättebra sömn man fick..) men annars hur mysigt som helst. Loved it!


Självklart blev jag kär i varenda hemlös katt och lösspringade hund.


Stranden ♥ Där vi hängde varje dag.


Hemma! Min vecka har spenderats såhär.


Blogg listad på Bloggtoppen.se