En fråga bara..

Är man typ onormal om man möter en gubbe i en grön/vit matchande jogging overall och blir sugen på godisremmar?

Fotografi

Modell: Me, Me, Me
Fotograf: Jeanette Nilsson

Sitter och tittar på foton som Jeanette tagit på mig. Hon är så grymt jävla duktig! Ser så mycket fram emot lördag då jag ska få äran att bli fotograferad av henne igen! Ska bli fotad för en Södertäljetidning tillsammans med en annan tjej och jag längtar verkligen!!!

AMEN VA FAAN


HAHAHAH, skönaste pojkarna!

Hur man får Kim Kardashians ass utan att operera sig.

Få ett par mjukisbyxor som är 4 storlekar större än den du har av din pappa i julklapp.

Allt tyg hamnar perfekt över rumpan och gör att den ser 3 gånger större ut. Sen att den består av luft är väl en annan sak.

Jag är så duktig.

Inne på fjärde veckan på jobbet och badam idag lyckades jag köra en golfbil åt helvete. Skulle över en bro som har vatten under sig och ena bakhjulet hamnade fel.. So proud over myself. Tänkte först att äsch det här grejer jag, jag kommer upp där jag kom ifrån. Så började jag att backa och fick då syn på ett pensionärspar som RÅSTIRRAR på mig (Seriöst, pensionärer måste typ vara världens mest gloende folk. Är penisonen så tråkig?). Dom stod där med sina stavar som det var ute på promenad med och var vända åt mitt håll med hela kroppen och råglor på det jag gör. Självklart blev jag supernervös då och gjorde allt 100ggr värre. Men ja, kul för pensionärerna, nu fick ju dom något att snacka om vid middagsbordet. Slipper det vara tyst där.

Jaja, A kom till min hjälp och backade upp bilen. "Gäller bara att våga" sa han. Sant det. Han slapp stirrande pensionärer iaf.

Men nu har vi då som policy på jobbet att om man behöver hjälp med att få upp en maskin så måste man baka och ha en ful skidoverall en dag. Overallen ska jag slingra mig ur. Men baka, det har jag redan gjort. Jag har gjort en morotskaka. Mitt mål är att den ska bli så förbannat god att dom inombords egenligen önskar och ber att jag ska köra en maskin åt helvete så att jag ska baka mer. ;)

Blogg listad på Bloggtoppen.se