Dag 1 - Förenade arabemiraten

Okej, jag landade mitt i natten i Dubai, runt kanske halv 1? Kom ut genom passkontrollen och allt klockan 2 kanske. Stackars Sara & hennes ena roomie som fick vänta i en evighet på mig. Men de hade ju sällskap av varandra iaf. På flygplatsen tänkte jag att jag skulle passa på att kissa innan jag letade mig ut till mina chaufförer och gick in på en öde toa. Dissade de första toalettbåsen och gick in i ett längre bort. Traskade in, och såg "toaletten". En metallplatta med ett avloppsrör i mitten av golvet. Tänkte "Aha, har inte jag kommit till ett rikt land?" Men kissade ändå i det där hålet. Gick ut, tvättade händerna, och går förbi de första toaletterna och blickar snabbt in i de första båsen - Vanliga toaletter. Så där pinkade jag på golvet i Dubai helt i onödan. 

Passkontrollen tog en timme att ta sig ut ifrån. Ett kort tog dom på mig också. Säkert skitsnygg efter att ha suttit på ett plan i 6,5 timmar.

Tillsist lyckades jag iallafall komma ut och kunde möta upp Sara & O som körde mig till Ras Al Khaimah. Vi åkte hem och däckade i sängen på en gång. Eller okej, innan stannade vi på vägen och käkade lite burger king innan vi åkte hem.

På dagen sen hade Sara golfträning så hon gick upp före mig och väckte mig sedan när hon kom hem. Då åkte vi och handlade mat i ett av deras lokala köpcentrum. Därefter gjorde Sara käk och vi åt och sedan skulle tyvärr Sara och gänget jobba. Då fick jag roa mig själv i huset. 

Jag gick runt i huset och snokade, gick upp på deras takterrass, gick runt lite i området och försökte få en hyffsad bild på solnedgången som stundade. Sen duschade jag, käkade middag, och började läsa Fifty shades of Grey. Populär bok i huset. Jag förstår varför!
Sen kom Sara hem och då blev det hopp i säng för att kunna vakna pigga till äventyren dagen efter :)


 
Från deras takterras. Helt magiskt!
 

Och så lite solnedgång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0