Dag 2 - Förenade arabemiraten

Tog sovmorgon (det gjorde vi under hela min vistelse i princip ;), åkte in till Dubai för att käka frukost på våffelstället som finns i Dubai mall (SÅ SJUKT JÄVLA SUPER GOTT!). Efter frullen gick vi runt i Dubai mall, som är gigantiskt. De hade till och med en skridskorink i köpcentrumet och ett akvarium i size med ett zoo akvarium. De matade fiskarna när vi var där, så vi stod där ett tag och beundrade alla fiskar som fanns in the tank.

Därefter gick vi ut och spanade på Khalifa, världens högsta byggnad. 828 meter(!). Och efter det så åkte vi runt på lite sightseeing i bilen och kikade på det 7-stjärniga hotellet i Dubai och var ute och åkte på den konstgjoda ön Palm Jumeirah (klicka för bild uppifrån palmen)

Sedan bar det det av till Ras Al Khaimah och golfklubben Al hamra där, för lite BBQ, underhållning & tequila. Tog en sväng förbi "bolaget" och förfestade lite innan vi åkte in igen till Dubai för att gå ut på Crystal.Påväg in till Dubai. Den där högsta byggnaden man ser är Khalifa. 
 


Godaste våfflorna någonsin! Färskpressad juice på det och jag är i himlen. Tur att jag inte bor i Dubai, då hade jag ätit våfflor till döds. (Men då hade jag kanske hamnat i en himmel full av våfflor, yummy)Skridskorinken.Tjusigt!Akvariet, proppat med fiskar. Mäktiga Khalifa. 7-Stjärnigt hotell. Den har inga vanliga rum, endast sviter där gästerna har sina egna butlers.


BBQ-buffé på golfklubben. Stod även två tjejer och en kille som spelade musik och sjöng. Riktigt trevligt!Crystal, den pyramidformade byggnaden. Nattklubben låg högst upp där i byggnaden. Otrolig utsikt!


Helt plötsligt åker en trapettskvinna upp i taket i nattklubben och gör lite konster. Inte kort därefter kommer ett stort konfettiguldregn över halva klubben också. Inga konstigheter i Dubai. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0