Dag 3 - Förenade arabemiraten

Denna dag hängde vi en kort stund vid poolen. Badade i det supersköna vattnet och solade på varsinna solstolar.

Därefter åkte vi in till ett av deras lokala köpcentrum och käkade indiskt tillsammans med E & F. Första gången jag testade på indiskt och det var verkligen supergott. Ny favorit helt klart.

Efter det lämnade vi av F och vi tjejer åkte till skönhetssalongen för att få tassarna uppfiffade. Väldigt avkopplande. När vi var klara där så gick vi och köpte med oss lite från starbucks, gud vad jag älskar den cafékedjan! 

Sara & jag blev trötta efter vår dag och gick och halvsov i hennes säng. Egentligen skulle vi gå på beachparty med resten av huset men vi kände att sömnen tog överhand - TILLS vi båda vaknar till lite och helt plötsligt blir på världens partyhumör? Så vi svissar om till partykläder och jag fick låna en jättegullig tjejs klänning att ha på mig kvällen till ära. Sedan sveper vi tequila efter tequila (jag har ingen koll alls på hur många tequila jag tröck i mig) och så drack jag två drinkar på det. Sedan i taxin påväg dit så dyker ruset upp från ingenstans (suprise på den liksom). Minnena är lite suddiga efter det här men jag minns att jag och Sara gick direkt till baren och tyckte det var assmart att beställa in varsinna tequila till. Därefter blir jag "uppraggad" av någon snubbe som vi sätter oss vid ett bord med som beställer in tequila och ett ciggpaket till mig och Sara. Sveper tequilajäveln och sen är typ allt svart (förutom en rolig grej han sa till mig, hahha. Men det behåller jag för mig själv.). Nästa minne jag har är att jag sitter på en solstol vid stranden och börjar kräkas. Kräks över klänningen jag fick låna, över mina jesussandaler, överallt. Jag minns också att R drog mig mot vattnet för att tvätta av mig och att jag inte kunde stå på benen. Har ett svagt minne av att jag kräks i min hand i taxin påvägen hem till huset också. Vaknar upp i Saras säng mitt i natten och har INGET minne av hur jag kom dit. Med andra ord, jag åkte på en RIKTIG fjortisfylla och jag skäms så jävla mycket över den här kvällen. (Även om hela historien är lite kul också). Andra gången jag spyr i hela mitt liv under en fylla och jag ska aaaaaldrig mer hetsdricka och verkligen inte hetsdricka tequila. Men som tur är så var jag inte själv i denna fjortisfylla utan vi var 4 av 7 som spydde :) Woop på den liksom!
Saras & mina naglar gjorda på salongen :)Fika från starbucks!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0