Knyt båda nävarna och fokusera på något bra.

Har varit sjuk sen i tisdagskväll och har sedan dess testat varenda husmorsknep jag känner till.. Gurglat saltvatten, hackat lök, ätit vitlök, ätit glass, sovit, proppat i mig vitaminer, druckit vatten hela tiden och sovit. Faktum är att jag idag känner mig mycket piggare. Men sen vettesjutton hur mycket alla husmorsknep egentligen hjälpt till? Men känns bra att kunna vara nogurlunda fräsch på flyget imorgon! 
 
Random bild. Jag tycker om den, för den får mig att minnas en rolig tid i Norge.

Bubblar lite i magen när jag tänker på alla äventyr jag förhoppningsvis har framför mig. Snälla slå in.

Amaranthe - Amaranthine

Ny favoritlåt!
 
 

Riddar-tornering

Arenan. På vår sida hade vi "vår kung" och "våra riddare" att heja på medan den andra sidan hade sina. Vår sida vann tillslut, så känner att jag gjorde ett bra val som satte oss där ;)

Avslutade medeltiden med ett kanderat äpple och gick tillbaka till 2000-talet.

 

10 Saker jag har gjort innan jag dör.

Badat i en fontän i centrala Oslo sent en kväll.
-
Varit med i ett modereportage i en tidning
-
Klappat en koala i Australien (dock inte tillräckligt smart för att göra det på fotot)
-
Stått en halvmeter ifrån ett lejon i en bur. (Som dessutom röt åt min klasskompis som böjde sig fram för att fota den. Man kände sig inte stor då.)
-
Haft popcorn krig mitt på hötorget en kväll med fina vänner!
-
Klappat vargarna på kolmårdens djurpark och suttit i inhägnaden samtidigt som de ylade. 
-
Varit på allsång på skansen med Ellan i Källarn och höll upp fina skyltar. Dock vågade vi inte hålla upp denna för vi var rädd att folk skulle tro att vi menade att artisterna var dåliga... För det vi ville var egentligen att stå mitt i folkmassan och hålla upp den så att den utzoomade kameran kunde filma den med folkmassan runt ;)
-
Gjort flera filmer med härliga vänner! :)
-
Ätit middag med Kamilla i Sydney sky tower.
-
Köat till en konsert i typ 6 timmar i MINUSGRADER. Så inihelvetes kallt.
----
Andra saker jag gjort: Mjölkat en ko, suttit i en ring i ett klassrum med en 5 meter lång orm i mitten av rummet. Flaskmatat ett lamm, hoppat i en vattenspridare mitt i natten med en underbar vän, sovit en natt ute på en Egyptisk balkong med Jessan brevid och dykt bland firrar med henne vid min sida. Brutit armen 2 gånger, sytt två gånger och brutit benet en gång. Gått över Sydney Harbour bridge med Kamilla, hållt en spindel. Med mera, med mera.
 
Lite har jag ändå hunnit med på mina snart 22 jordsnurr.

Namnförslag mottages tacksamt!

Skulle gärna ha en katt som heter Sylvester bara för att det namnet ligger så rätt i munnen när man ska skälla ut det namnet. (SYLVESTER!!) Men nu hoppas jag att jag slipper skälla alltför mycket på denna katt. Och tyvärr så ser han ju inte ut som en Sylvester.. Namnförslag någon?
 
(Och Jessan, jag ratar ditt "Stig Helmer" förslag. ;) )

Misse!

Nu har jag min lilla skrutt hos mig. Übersöt och charmig som få. Jag är kär. 
 

Kvällsinlägg.

Har en tös som ligger och snarkar för fulla muggar i min säng. Förut tog vi bort en fästing ifrån henne, så känns ju lagom roligt att hon ligger i min säng just nu. Maybe the bitch has some more? Äsch, en risk jag är villig att ta. God natt! 

Å Mickey, Mickey hey Mickey du är helt okej hey Mickey

Älskar min nya t-shirt från h&m.

Hörapparat?

 
Vad hon sjunger:
And you can blame it on my crazy heart.
 
Vad jag hör:
And you can blame it, I'm a crazy hoe.
 

Galen utgång!

Var ute igår med Emma och först hamnade vi på 7 rum och kök för lite chill och drinkar. Därefter hamnde vi på champs and legends som hade trubadurkväll (woowoowo) där vi mötte upp lite folk och tillsist hamnade vi på tokmunken. Grymt kul! Men det bästa var ändå efterfesten på en båt till klockan 10 imorse (här hade dock Emma dragit och jag blev kvar)! Vi åkte runt till olika ställen, tog upp folk och hämtade öl osv. Så jävla kul att åka båt! Det är något jag fullkomligt älskar. Tappade dock min ena sko när jag skulle gå av båten o pissa. - Mindre kul. Fick alltså springa runt resten av kvällen/morgonen med en blöt sko. Men kanske ska vara glad att den inte skönk till botten? Aja hursom helst skitkul kväll! Love it!
 
 

Blogg listad på Bloggtoppen.se