Så jävla smidig...

Har köpt en hawaiin tropic solskyddsfaktor och skulle lukta på den nyss. Tröck ut solskyddsfaktor rätt i näsan. MYSIGT VÄRRE.


Söndagen i bilder!

Frukost med min fina Jessan!
Firre shopping! Jessan måste va den enda som ger detta i morsdagspresent?
Eyes on the road?
Fika med min Malin!

Lördagen i bilder.

Grillchill utanför Alex med underbara vänner!
Zee grillmaster
Sweety & Jag.
DiskarN
Tror aldrig någon sett så glad ut med en kniv mot strupen.
Byta kläder. Vänner delar på allt?
Tummen ner.
Tummen upp.
Jessan & jag med våra Sverige flaggor.

Äkta vän!

Huuuur många har en vän som ritar en karta till en i paint när man inte hittar? Vavavava? Bäst! ♥

Min dag i bilder.

Vaknade en kvart försent än vad jag brukar, men det gick bra ändå. Fick skynda på lite bara.
Klippte greener och försökte sicksacka mellan spelarna på bästa sätt. Tror jag lyckades rätt bra.
Plockade bollar på rangen och klippte lite gräs efteråt.
Åt sommarens första glass med min fina Jessica och promenerade lite.
Åkte och handlade med min älskade mamma.
Drog på mig promenadpjucksen och tog en promenad. Såg en fasan som sprang.. När en fasan springer måste det vara bland det fulaste som finns.
Myste med en tidning och massa, massa godis!

Härlig dag! Nu kallar sängen och imorgon börjar en ny dag med nya händelser.

Snabbuppdatering!

Dags att fixa iordning det sista och hoppa i säng. Började 5 imorse så är lagom pigg just nu.

Vrålåket.

Fan vad solen tog idag btw! Jag hade mina solbrillor på i mindre än en timme och pang boom så hade jag två vita streck om snoken. Inte fint. Dessutom hade jag solskyddsfaktor 30 i ansiktet... Men så kan det gå.

Something tells me you know how to save me.


Trivs som fisken i vattnet i detta fina väder! Längtat som en galning efter att sommaren ska komma igång på riktigt och nu ser det ju lovande ut. Superskönt att vara ute hela dagarna! Njuter för fulla muggar.

Nu ska jag fixa en matlåda, skicka mail och sen ska jag sova. Som en stock.

Hur tänkte Willys när dom hade dessa?

¨'
Som att jag skulle vilja ha lite lagom mängd godis? Nein - Nein - Nein NANANAA Nein. Som tur är har dom numera stora skopor igen. Wiie!

Allt som kan gå fel, har gått fel idag.

Vilken äcklig dag. Hälften av dagen har gått så fruktansvärt fel att jag nästan får lite psykbryt. Vet inte om jag vill/ska få ett raseriutfall, böla & krypa ihop i fosterställning eller sitta & garva som en psykopat. Tur att jag har jordgubbar, choklad och juice som kan döva smärtan lite. För stunden. Oj, Positiva Bella är i farten känner jag. ;)

The dictator

Gårdagen spenderades med en stor popcorn och en cola i en biosalong med mina fina föräldrar. Såg The Dictator igår och fy fan vilken rolig film! Spring och se den NU, NU, NU!

Trailer
För alla snubbar vill ju vara katt.

Skönaste missen! Nu ska hon och jag sova, för jag jobbar imorgon. God natt!

Hetsiga handlare.

Jag har för ett tag sen upptäckt hur folk är väldigt desperata/hetsiga på att få lägga upp just sina varor på rullbandet i mataffärer. Har du tänkt på det? Folk som står bakom brukar i princip stå och flåsa en i nacken så fort det finns 10 centimeter på bandet efter att man lagt upp sina varor. Detta trots att det kan stå 2 personer som ska betala innan dem.
Jag brukar retas lite med dem genom att stå kvar trots att jag märker att de vill att jag ska gå lite framåt, för att se hur pass långt de är beredda att gå för att få lägga upp första varan. Resultatet? Folk brukar luta halva sin kroppsvikt emot mig samtidigt som de sträcker sig för att nå bandet. Allt för att en liten glipa dykt upp och de kan lägga ned ett av sina jävla mjölkpaket eller whatever. Sen tar det stopp för att någon ska betala framme i kön och dem får vänta på att nästa lilla yta ska dyka upp och då är det samma procedur igen. Tror jag ska börja dela ut chillpills på affärerna.

Men priset tog ändå kärringen på coop när pappa, bror & jag handlade. Pappa hann inte ens lägga upp sina varor innan hon började lägga upp sina. Säger som Sak Noel, WHAT THE FUCK?

Tidningsflicka.

Att se sig själv på stora, maffiga sidor i en tidning känns så overkligt och så KUL! Kan även ses här . Börjar på sidan 66 ! :)

Modeller: Jag & Sara Jonsson
Fotograf: Jeanette Nilsson
Make up artist: Elin Haake

Livet jag valt, det blev som det blev.

Jag är så glad över att jag har en telefon som är pålitlig. Inte en sån som ringer upp folk utan att man vet om det. För vet ni hur högt, falskt och fult jag sjunger i bilen, till exempel? Herregud, jag skulle inte ha några vänner kvar om de ofrivilligt skulle behöva uppleva det spektaklet.


Partylördagen.

Först blev det grilling med Jeanette, Emma, Samuel och Pär. (Eller okej, vi skickade ut stackars Samuel i stormen, så han fick grilla åt oss..) Supergott! Därefter utgång i Södertälje. Vi ville testa något nytt och det var faktiskt kul där! Imponerad att jag kunde hålla mig på benen med mina 12cm klackar i deras lokal med en lång trappa.

Kvällens outfit.
Fina vänner! ♥
SÅ gott!

Upp som en sol, ned som en pannkaka.

Jag är inte det enda brända idag. Min pannkaka blev lite bränd också.. Men löste problemet genom att skära bort den delen.

Ska nog ansöka till Sveriges mästerkock och ta med detta som bidrag.

BRÄND!

Har bränt mig i ansiktet bland annat och det i ansiktet gör att jag ser fylleröd ut. Skulle liksom lika gärna kunnat skicka i mig en sjuttis. Kanske ska joina alkisarna på parkbänken? Skulle smälta in rätt bra tror jag.

Vad gör man när man bränt sig egentligen? Smörjer in sig med salvor mot brännskador? Eller vad? Jag har hört att yoghurt ska hjälpa.. Så provar det.

Helgen som varit.

I lördags så fotade Jeanette mig och det var bland det roligaste jag varit med om! Jättekul! Längtar tills att få visa er bilderna. På kvällen där så åkte jag över till Jessica och såg film med henne. Eller okej jag såg filmen. Hon sov ;)
Härliga vänner! ♥

Tror jag hittat mitt kall i livet.

Lekte konstnär idag och skulle få lite mästerverk till min samling. Detta är vad jag åtstakom.

Denna har jag döpt till: "Kattarslen i solen".

Denna har namngetts: WAZZAAAA (klicka om du missat)

Några bud? Någon?

Blogg listad på Bloggtoppen.se