Hemmagjort bröd.

Fick recept av en kollega och var självklart tvungen att testa. Blev jättegott!

Act like you'll never be around motherfuckers like this again.

Igår åkte jag till Malin för att hänga med henne. Vi lagade mat, såg på film och bara var. Hon är bäst den tjejen! Jätteglad över att ha henne i mitt liv! 

Sedan idag åkte jag direkt från Malin till Södertälje för att fotas för Newz. Otroligt kul!!

 
 
Behind the scenes, snodd av Jeanette igen, hehe. Åååh, vill så GÄRNA visa er bilderna. Det var en så rolig plåtning och bilderna gillar jag jättemycket! Men tyvärr får de inte publiceras förrän tidningen är ute.. 

Hurry hurry hurry, buy my rice and curry. Buy one for two. Special price for you!

(Så jävla GRYMT att ha Dr Bombay i rubriken!)

Kommer bli en sån jävla intensiv helg! Men jag älskart. Jobbat två helger i rad nu, så nu har jag äntligen en hel helg att fylla med massa skoj. Imorgon ska jag till att börja med gå upp en timme tidigare än vanligt och träna (denna vecka har jag varit världens jävla träningsnarkoman (snälla låt det hålla i sig) ). Efter det jobb och därefter ska jag till min fina vän Malin för att hängelihänga med henne till lördagen. Ska bli så kul att se henne igen(!!!!), inte sett bruden sen Gotland. Shame on us!! På lördagen sen ska jag iväg och plåtas med Jeanette för Newz! Ska bli galet kul! Därefter på kvällen kanske träffa M. Allt detta inom korta tidsramar, men jag ser verkligen fram emot allt! Woop woop!

Såhär såg det ut när jag fixades inför förra plåtningen för Newz.

Snodde bilden av Jeanette. Badass.

We are the kids with the hungry hearts

 
Infuckinglove, klicka
 
 

Showeroonie.

Finns inget varmvatten hos mig. Jättekul när man springer runt med bregottfabriken i håret. Som tur är har jag söta vänner som ställer upp. Idag fick Emma äran att ha mig som duschgäst.
Snokade i hennes gamla dagböcker från när hon var liten när jag ändå var där. Satt och skrattade åt det här under. Hur skön var man inte som barn?

 
"Just nu är jag ihop med en som heter Tim som är också en kul typ. Tim och jag blev ihop igår men jag funderar på att göra slut."


Traktor Lasse.

Idag fick jag köra den stora traktorn för första gången på jobbet. Sjukt kul! 

Ta mitt skimmer, för jag brinner.


Trodde att det var en hundtävling jag följde med på idag, men det visade sig vara en hundträning. Fick iallafall hålla i en söt hund under träningen av en okänd kvinna och påköpet fick jag ge ut mitt nummer för framtida hundvaktsjobb. Snacka om att jag är lost i livet. Här tror jag att jag går på en tävling, när det är en träning och får 2 jobb?

Underbara uppblåsbara Barbara.

Sprang runt en kille i en av rondellerna i Strängnäs med en uppblåsbar-barbara. Han hade henne på axlarna, uppe i luften, dansade runt med den, ah jag vet inte allt. Allt medan ena polaren tog kort och resten av gänget stod vid en van och skrattade. Var självklart tvungen att tuta på snubben! Sjukt kul!
 
 

Soffproppski

Träffade tjejen som jag känt sen jag var liten pluttig 5åring. Vi tog en fika, åkte ut till sjön och pratade om allt vi missat då vi varit ifrån varandra för länge. 


Men baby om det ändå var så enkelt.


En helt vanlig promenad.

Promenerade på en helt ny väg för mig och fick ett infall att svänga in på en random stig och följa den in i skogen. Stigen blev smalare och smalare tills den blev jättebred, smal, bred,smal. Efter ett tag tittar jag upp och inser att jag är vilse. Försöker titta på mossan på stenarna för att konstatera vart norr är. Men hela stenarna är täckta av mossa.. Fortsätter att promenera i ren desperation och efter ett tag vet jag ungefär vart jag är. Följde en stig och en skylt - "Fornborg" dök upp och pekade rätt upp för en brant skogsväg. Tänkte why not, lets spana på fornborgen. Går upp för den jävla backen och letar i en evighet efter borgen. Tills jag inser att stenarna jag står på och är runtomkring mig nog är "borgen". Antiklimax. Bestämmer mig för att vandra hemåt samma väg jag kom från och går och går och går. Kommer fram till en bro jag inte känner igen. Vilse igen. 
 
Det går bra nu.
 
 

ZzzzZzz

Dödstrött! Så god natt då, då går jag och alla pensionärer här ute i landet och går och lägger oss.
 

Snyltare.

Malin är så söt som låter mig använda hennes spotify. Och idag sa hon åt mig att göra en egen lista på den och vem är jag att neka det?


Ras Al Khaimah

Bokat biljetter till Ras Al Khaimah för att hälsa på söta Sara som jobbar där! Ska bli så jävla kul!!! 20 november - 30 november!
 

Gotland!

Gotland med min fina vän var fantastiskt! Ville inte åka hem.
 
Vi hann med en hel del under vår korta vistelse:

- Kikat på riiiingmjuuuren
- Festat med brandmän (sjukaste jag varit med om, typ)
- Hängt i södra Gotland och letat efter gubben
- Fått en hel pizzeria öppnat bara för oss, trots att de stängt. 
- Stalkat bonde-söker-fru-Fredriks gård
- Hittat bonde-söker-fru-Fredrik på färjan hem. 

Lite sammanfattning av en grymt bra helg!

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se