Cause you need things he cannot buy, Yeah you want him to make you smile.

 


Hörde denna talangfulle killes låt för första gången idag och blev hooked. I love it! Kan inte fatta att han bara är 12 år. Jesus.

Dag 9 - Mina favorit skor


Dessa som tyvärr åkte i sopen för att de hade gått för många mil. 

En padda blir inte en tiger, bara för att man målar ränder på den.


Älskar min väst, även om den inte sitter bra på mig och även fast den ligger längst in i garderoben... Älskar citatet också, den får mig glad och får mig att tänka till. För dumt nog brukar jag tänka "om jag har det här och det här, om jag kan det här och det här - DÅ blir jag lycklig", när jag egentligen borde stanna upp och se mig runtomkring över det jag faktiskt har. För jag har väldigt mycket bra i mitt liv.
 
Men just nu mår jag tyvärr inte bra. Varken psykiskt eller fysiskt. Allt plugg tar död på mig. Never ending story känns det som. Alltid är det något prov eller uppdrag som ska göras och jag är trött hela tiden. Lyckas jag med det här... Då kan jag klara av vad som helst.
 

Who let the dogs out?

Mycket hundsnack.. Men var hundvakt åt min farbrors hund en kort stund för några helger sedan. Tänkte att jag skulle testa om hundtricket fungerade liksom. Tog en promenad med hunden, och en okänd tjej såg jätteglad ut när hon såg mig och Pepzi och hälsade glatt när hon gick om oss. Hundtricket fungerade väl inte sådär jävla bra för mig... 


Pepzi
 

I just met you and I already loooove you!Ca 3 veckor gamla golden valpar och deras söta mamma! Jag är kär! Fick även släppa ut lite taxar och vuxna goldens. Mysigt värrre! 

Be a warrior not a worrier.

Hade matteprov igår och hade kort tid på mig att åka till provet efter jobbet så fick gasa på en del (och samtidigt äta lunchen i bilen). Höll därför nästan på att köra på en cyklist. Såg i förbi farten att det var en i min mattegrupp så han var också påväg till provet. Vilket var tur att det var just han, för hade jag faktiskt kört på honom och han hängt på min motorhuv så kunde jag ju fortsatt att köra och vinkande säga "Hej, det är lugnt du kan åka med mig!".


Köpte lite gott till kvällen också, som spenderades med Beck.
 

Men åren går och man lär sig leva med dom kort som delats ut.


Sötis!


Lille vännen på greenen idag. 

Från A - FBra att jag är jämn i mina resultat på fysiken, haha. F:et är mattedelen. Fucking matte, hatar den mer och mer för varje dag.

Bra skit.


Kul att man lyckas ladda ned en film som är textad på okänt språk. Men det ser spännande ut ;)

Spännande!


Doin' what I want and that's my reason to get up in the morningJordnötsbollar täckta med mörk choklad och energibars med mörk choklad blev gjorda i helgen. Helt supergoda och var ett bra snack igår på rasterna. Testa! Bara slänga ned lite torkad frukt, dadlar och nötter. För att inte glömma jordnötssmöret om du vill ha mer jordnötssmak ;)

Den som är rädd att förlora, har redan förlorat.

Precis hemkommen från högskoleprovet. Jag var glad.. TILLS jag rättade provet, alltså hahah... Mina mattekunskaper SUGER!!!! Men jag hoppas att jag trots allt höjer mig lite, bara ett snäpp så blir jag skitglad! Men vafan, oavsett om jag höjer mig eller ej, så måste man ju chansa lite här i livet. Det kan gå dåligt, men det kan också gå bra. Testar man inte, hur ska man då få reda på det?


Är man ensam och gör högskoleprovet kan man ju döda lite tid genom att ta lite kort inne på toaletten. När man ändå är där liksom.

You should have learned bitches love cake!


I wanna eat the whole cake
I'm not sharing
I'm not sharing

You should have learned how to bake

If you play your cards right...


Tröja madlady.se

Det är de som går vilse som hittar de nya vägarna.

Åh vilken dag! Först försov jag mig, för jag hade såklart helt glömt bort att ställa om väckarklockan till sommartid (SHAME ON ME!). Sedan blev det jobb en halv dag. Var jättekul att vara tillbaka! I've missed it! Dock var tråkigt nog 2 kollegor sjuka, dom får bli friska fort så att cirkeln blir komplett! :)
Efter jobbet blev det träning, styrketränade skiten ur mig. Nej, men en del av stressen iaf (jävla plugg o ställa till det!). Åkte hem en stund för att sedan dra iväg och sola och gå på en kom in tid på matten. Provade ett nytt solarieställe och det var en upplevelse kan jag tala om! Det fanns en "arom" knapp och en "breeze" knapp. Missbrukade sönder dom. Tröck man på arom kom en citrondoft. Tröck man på breeze kom vattenstänk på en. ASKUL!!!
Kom ifatt lite i matten idag iallafall, så det känns skönt. Måste lägga i en högre växel för att verkligen kunna gå igenom alla ämnen ordentligt och inte bara halvförstå allting.

Jaja, nu ska jag varva ned, tjoflöjt!Bild från förra säsongen! Jag är duktig jag!

Nyfixade naglar!


En gammal klaskamrat, eller vi är iof klasskamrater nu med på mattelektionerna, fixade mina naglar. Blev jättenöjd!
Perfekt att jag fixade dem nu när jag börjar jobba på golfbanan imorgon, haha.

Blogg listad på Bloggtoppen.se