Nyttiga pannkakor

Här och nu ska jag ge er godaste pannkaksreceptet ever! Får jag ingen respons så antar jag att ni antingen inte har testat dem och därmed MISSAT något av det godaste som finns eller så är ni bara otacksamma bitches som diggar dem i smyg ;)

Recept 1 portion:

3 ägg
½ - 1 banan
1msk jordnötssmör
kanel
salt
 
Mixa ihop ingredienserna med en stavmixer och grädda sedan som vanliga pannkakor. Serveras med antingen grädde och bär eller något annat gott :)

Baby brinner jag vackert?

Pluggar och har mig. Eller jaa.. har mig mer än pluggar. Igår var jag och hälsade på en kvinna för att hjälpa till med hennes hundar när hon är på hundutställning. Sjukt söta hundar och det bästa är att hon har valpar på 6veckor! Kommer bli jäkligt kul extra jobb! 
Annars så vill jag slänga kemiboken åt helvete... Matten går bättre än kemin så den är ganska kul och på måndag börjar jag med fysik. Jäkligt tufft. Men jag ska klara det.


Saknar våren och sommaren. Mest sommaren.
 
 

Söndag


You're faster than the others, but not stronger!

Fick ju en body butter från Victorias secret i Dubai (jättekonstigt, jag köpte 2 bhs på en kampanj - i såklart fel storlek, skulle byta till exakt samma bhs från samma kampanj 2 dagar senare - först får jag inte byta för att det är fel kvitto och sedan får jag byta och har 160svenska kvar att handla för. Hur nu det gick ihop när det var exakt samma kampanj??) Men iallafall. Skulle testa den igår, och den gick in bra i huden, luktade gott och så. MEN när jag skulle gå och lägga mig sen upptäcker jag att jag är glittrig över hela kroppen. Alltså har tydigen denna body butter skimmer i sig. Säker SUPERFINT när man är brun. Men nu när jag är blekare än blekast.. Ser mest ut som wannabe Edward Cullen...


Tell them I was happy and my heart is broken.

Fick hem ett par skor jag klickat hem för några dagar sedan. Sååå coola,snygga och annorlunda emot alla andra jag har. MEN.. så var de för lite för små och på ena foten så syntes början till tårna. Inte snygg. Inte bekvämt. Med sorg i hjärtat får jag skicka tillbaka dem. De finns endast kvar i storlek 41:or på hemsidan också.. Nåååväl. Man kan ju inte få allt här i livet.

Dag 8 - Vart jag vill bo

Känner starkt för Jönköping i vad sägs som 3år?

Cleo min Cleo!

Så jävla ful katt! Desperat efter smulorna i crunchy-paketet!
 
Inom en snar framtid kommer det vara hon och jag på nya äventyr i livet. *KRYPTISKT MEDDELANDE*

Tell them what I hoped would be impossible... impossible

Rätt in i hjärtat ba.
 

Alla hjärtans dag!

Började med att jag fick den här fina teckningen av min finaste Jessan! Gjorde min dag!
Åh, vad jag saknar dig vännen! Du är bäst!! ♥


Once upon a timeFrågor på det?

Movin'


Konversationer för länge sen som jag aldrig kommer glömma.

2 år sedan:
R: Läste du artikeln i tidningen om den där gubben som blev påkommen i en fårhage med att ha sex med ett får? Det första jag tänkte på är stackars gubbe.. Hans fru kanske nyss hade gått bort.. och hon kanske hade vitt krulligt hår..

3-4 år sedan:
 
J: Enrique Iglesias är SÅ SNYGG!
K: Men är inte han.. typ gammal?
J: Neeeej, han är 25.
K: Han kan INTE va 25, han är minst 30.
J: MEN OKEJ han slutade fylla år vid 25!
K: ... .. .Tack


Rensat bland saker. Rensat skor, Rensat nagellack. Rensat livet. Vill alltid rensa när jag inte mår 100, för då känns det som att jag rensar bort det dåliga och mår lite bättre.

Jag älskar citatet här ovan. Var tvungen att sätta in det i en ram så att jag kan läsa det flera gånger varje dag. För nu ser jag framtiden klarare och klarare för var dag. Det kommer inte bli lätt. Men förhoppningsvis värt det. Jag vill inte stå still. 

Dag 7 - Fem dåliga vanor

• Alltid tidsoptimist, så får stressa järnet eller komma försent med svansen mellan benen.

• Glömsk, kommer aldrig ihåg någonting.

• Otålig, klarar inte av att vänta på något utan att bli sur/grinig.
 
• Sockerskadad... Måste alltid ha något innehållandes socker i munnen. Ni skulle bli förvånade över hur mycket godis jag faktiskt äter.
 
• Kör för fort.
 
 

Nödvändiga saker jag har i min bil:

Två stycken raketer:En majblomma från typ förra året? :
 


Sju stycken is-skrapor, ifall sex stycken skulle försvinna:Ibland händer det att jag har vin i handsfacket också. Men det är bara vid speciella tillfällen, typ som när jag har finbesök av Jessan i bilen och vill fira det med pompa och ståt.

Dag 6 - Det här språket vill jag tala flytande

Engelska. För att det är ett världsspråk. Just nu är jag pinsamt dålig.. Men en dag så kanske?
 

Blogg listad på Bloggtoppen.se