Hey, I made it! I'm the worlds greatest!

JAG KLARADE DET!!! JAG klarade matten! Med nöd och näppe, men ÄNDÅ!!!! JAAAG KLARADE DET!
 
FU, syo som sa att jag aldrig skulle klara mina ämnen till våren, LOOK AT ME NOW BIIITCH! ;)
 
Denna låt vill jag tillägna mig själv (highfivear mig själv som faaan):
 
 

Dagens outfit!!!


Inspiration från:
 

Glädjetårar!

Fysiken avklarad och kemi 2 avklarad och med resultat som jag aldrig vågat drömma om! På onsdag är det nationella i matematik. Klarar jag till och med av den.. då har jag verkligen lyckats med mission impossible.

Pepp


Min nya look.


Jessica ville se hur mitt hår blev efter hårfärgningen. VOILA! 

We all get it wrong sometimes.


Men jag är här bland molnen, så ni kan inte nå mig.

Fotograferad för Newz av Jeanette Nilsson.

Kattfnatt

Sa till min mamma att Violetta alltid blir så söt på bild och att hon är verkligen fotogenisk och posar för kameran, medan Cleo alltid ser ut som ett mongo på bild. Båda katterna var ute och skulle bevisa det för mamma genom att fota dem där och då.Resultatet blev:

ViolettaCleo

I rest my case.

Hockey.

Seriöst. Han som skrev Sveriges nationalsång med textraden "För jag vill leva jag vill dö i Norden" - Kan ju inte ha sett mycket av världen?

Tuuuuunga grabbar.


Nästan lite kär.

Bambi

Förra helgen fotades jag av Jeanette (hon är så jävla duktig den bruden!!!!Älskar att fotas av henne!) till Newz. Vilket var svinkul som vanligt! Längtar tills tidningen kommer ut och tills jag kan visa er bilderna.. Men så länge får ni en behind the scenes på sminkningen. Var en rådjursinspirerad sminkning som Nikki gjorde. Helt grym! Dessutom var Ellen med sen vid fotograferingen och var awsome assistent! Verkligen en jättekul dag!


Jag kan va marsvin också!

Killer dose right through my heart. And there’s no antidote.

Blir galen. Vill seriöst slita av mig allt hår i ren frustration över fysiken. Sjukt ointressant och helt omöjligt att förstå. Seriöst, vad är det roliga/användbara i det hela??? Känns inte så jäkla relevant för utbildningen jag vill gå heller. Typ ska redovisa ett blodprovsresultat för läkaren: "Nejmen alltså jag kastade blodprovet i väggen och den fick en kraft på 20 Newton!!!!! Men jag har ingen aning om patienten är sjuk eller ej".

Men ska man se lite positivt i dessa dystra tider så höjde jag mig på högskoleprovet, (high five till mig själv). Plus att jag har världens finnaste Jessieyo som skickar ljusglimtar med jämna mellanrum! ♥ 

SÖTIS

Blogg listad på Bloggtoppen.se