Tentafest!

Tentafest förra veckan på min födelsedag. Heeelt sinnessjuk! Men på ett bra sätt såklart, ingen göre som BMA! Lagom kul att börja 8 dagen efter med föreläsning. MUMMA 

Fina Aleks!
Sex on the beach


 

Jag älskar helg.

Jobbsöndag på kenneln, så var hemma hela helgen och mös med min kattjej och var på marknad med mormor. (Försökte även plugga). Fick jättefina handskar i förtidig födelsedagspresent av henne. Köpte hem lite marknadsgodis, kokosbollar och annat gott. Myshelg. 
Denna vecka blir mardrömsvecka.. Ont i magen för den redan nu. Kämpa kämpa

 
 

- Aaah my balls! Noo, not those!

Mina testiklar.
 
Någon: "Vad ska vi göra av objektglasen?"
Läraren: "Ja, jag antar att ingen vill ta hem dom så lägg dom där framme".
Jag: "Jomen, jag vill gärna ge bort mina i julklappar".
Sabina: "God jul, ett par testiklar"
 

Ben&Jerrys kväll med mina tjejor!

Hade förra torsdagen en ben&jerrys kväll med mina girls. Käkade thaimat innan och därefter frossade vi i 6 stycken ben&jerrys. Helt sjukt gott! Efter det kalaset, lite bullar på det ;)

 
Kommer behöva att banta som fan efter 3 år i Uppis ;)

Jag har min favorittröja på mig.

 

Negativ.

Fler bilder från skolan. Detta roade vi oss med igår. Cellräkning och ännu mer kapillärprovtagning/bestämning av blodgrupp och koll av allergi. Jag var inte allergisk (suprise på den) och hade blodrupp 0 negativ. Blodgruppsbestämningen var sjukt spännande eftersom jag inte hade en aning om vad jag tillhörde. 
 


There will be blood.

Idag fick vi öva på kapillärprovtagning på varandra. Läskigt! Men samtidigt så kul. Lite analyser gjordes sedan av proverna och jag hade helt normala värden (yeeey). Sara var roligaste blodtagaren iaf "TITTA PÅ MIG, TITTA PÅ MIG", när jag ville titta på blodprovstagaren. Haha. Vi tog fel rör och för få rör så hon fick sticka mig 3 ggr..
Ser ni blodet på golvet också? Går vilt till.
 

Blogg listad på Bloggtoppen.se